Новият старши треньор на Цървена Звезда Янис Сфайропулос няма да

...
Новият старши треньор на Цървена Звезда Янис Сфайропулос няма да
Коментари Харесай

Цървена звезда без Немяна Недович и Бранко Лазич срещу вечния съперник Партизан в Евролигата

Новият старши треньор на Цървена Звезда Янис Сфайропулос няма да можа да разчита на Неманя Недович и на Бранко Лазич най-малко в първия от двата следващи мача с безконечния противник Партизан. За Цървена звезда предстоят две следващи гостувания на Партизан - на следващия ден вечер в мач от петия кръг в Евролигата, а в понеделник за локалното състезание.

32-годишният Недович получи травма на подколянното сухожилие в края на мача с ФМП Белград в понеделник и ще пропусне сръбското дерби в Евролигата.



34-годишният Лазич пък получи травма в реброто в същата среща. Капитанът на тима остана в игра единствено 17 минути преди да напусне игрището поради контузията.

Освен че няма да вземат участие в идния мач в най-голямата клубна континентална конкуренция в Европа, двамата играчи са под въпрос и за срещата от 5-ия кръг на сръската лига против белградския гранд в " Щарк Арена " идващия понеделник.



Всички останали играчи са разполагаем на Янис Сфайропулос.

В лагера на Партизан Матеуш Понитка също е навън от състава на Желко Обрадович поради контузия.

Цървена звезда и Партизан са с еднакъв баланс в Евролигата. След четири кръга те имат по една победа и три загуби, като заемат надлежно 13 и 14 място в класирането. Лошите резултати на Цървена звезда даже доведоха до рокада на треньорския пост.

Сфайропулос има осем сезона зад тила си в Евролигата, разпределени поравно сред Олимпиакос и Макаби Тел Авив.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР