Новият спортен директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков заяви, че

...
Новият спортен директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков заяви, че
Коментари Харесай

Ради Здравков очарован от проекта на ЦСКА 1948

Новият състезателен шеф на ЦСКА 1948 Радослав Здравков съобщи, че е удивен от плана на клуба пред “Мач Телеграф”. Легендата на ЦСКА и националния тим беше разгласен първо от основния спонсор на амбициозния клуб Цветомир Найденов.

“Удовлетворен съм от двата диалога, които имах с господин Найденов предходната седмица. Запознах се с новия план на клуба и основаването на втори тим. Моите отговорности в ЦСКА 1948 ще бъдат разнообразни от треньорските. И двата тима си имат треньори, които ще имат цялостната независимост да постановат своите хрумвания и ще се употребяват с поддръжката ми. Моята задача ще бъде да съгласувам всичко сред двата тима. Признавам, че това е нещо, което е по усета ми и считам, че мога да бъда потребен със своя опит”, сподели Здравков.

“Напълно споделям политиката на клуба да се притеглят и постановат млади български играчи, които са младежки или юношески национали. Даже бих споделил, че съм удивен. Мога да напомня, че преди 3-4 години по мое предложение беше признато в Лудогорец да се постановат единствено млади българи - приказвам за втория тим. В двата диалога с Цветомир Найденов не е засягана тематиката за упоритостите на клуба. Но доколкото го познавам, той е извънредно упорит човек и сигурно задачите за идващия сезон ще са по-големи от този, в който тимът приключи на пето място”, приключи Здравков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР