Новият спортен директор на Ботев Пловдив, Даниел Сереидо, обяви, че

...
Новият спортен директор на Ботев Пловдив, Даниел Сереидо, обяви, че
Коментари Харесай

Шеф в Ботев Пд: Важно е да запазим елитния статут и да се стабилизираме финансово

Новият състезателен шеф на Ботев Пловдив, Даниел Сереидо, разгласи, че е от първостепенно значение клубът да резервира елитния си статут през този сезон. Той показа, че новото управление желае да стабилизира финансовото положение на клуба и да гради за идните сезони.

"Благодаря на всички, че дойдохте на рождения ден на клуба. Щастлив съм да бъда тук, да поздравя клуба и хората, които работят на стадиона. Донесохме им торта, с цел да покажем какъв брой значима за нас е тяхната работа и какъв брой е значимо за нашия клуб още веднъж да играем тук пред нашите почитатели ".

"Работим за бъдещото на Ботев. Работим да стабилизираме клуба стопански. Много е значимо за клуба да резервира мястото си в efbet Лига. Взехме точка от Левски на Герена за първи път от 24 години и играхме добре. Вижда се възстановяване в играта ".

"Сега работим по структурата, с цел да се усъвършенства финансовото положение на клуба през идващите години. Няма да вършим гражданска война. Имаме потребност от няколко индивида, които да се се причислят към екипа ни, с цел да подкрепят работата със спонсорите, с медиите ", съобщи Сереидо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР