Новият собственик НСН Инвестмънт е броил за имота от 14

...
Новият собственик НСН Инвестмънт е броил за имота от 14
Коментари Харесай

Старата Империя Тотално Рухна! Вижте Снимки, Тодор Живков Се Върти В Гроба След Това, Което Се Случи Преди Малко!

Новият притежател " НСН Инвестмънт " е броил за парцела от 14 декара и двата комплекса сумата от 3.5 млн. лева, заяви " Марица ".

В тях влизат остаряла и нова част с ракиджийница, ресторант, мазета, енотека, спортна зала, шест стаи, както и градини. Търгът е стартирал от 1,5 млн. лева, само че при наддаването първичната цена е скочила.

До продажба на винарната се е стигнало поради отговорности от 746 хиляди евро, които предният притежател Иван Панчев имал към 71-годишната Минка Иванова. Възрастната жена е станала причина да се образува изпълнителното дело.



Имотът е продаден за 3,5 милиона лв. | Сн.: Камара на частните правосъдни реализатори

По данни от счетоводния баланс към 2016 година, избата е имала непокрита загуба в размер на над 1,2 млн. лева, а отговорностите са били за над 2 млн. лева Преди това се е управлявала от " Шато Виника " АД, която през 2004 година е оповестена в неплатежоспособност, а по-късно - в разпродажба.

" Старата маза - Първенец ", ситуирана в едноименното пловдивско село, е издигната в края на 19 век. По времето на социализма е превърната в резиденция на Тодор Живков, който посрещал там значими посетители. Имал и лична сбирка с виновност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР