Новият собственик на Левски - Наско Сираков, коментира начините за

...
Новият собственик на Левски - Наско Сираков, коментира начините за
Коментари Харесай

Сираков: Дарителската фенска кампания не върви, както ни се иска

Новият притежател на " Левски " - Наско Сираков, разяснява методите за стабилизиране на клуба единствено ден, откакто " сините " пропуснаха крайния период да погасят отговорностите си към футболистите и администрацията, което значи, че УЕФА може да наложи напълно скоро най.строгото наказване - изваждане на тима от евротурнирите. Все отново има процедури, минаващи през предоставяне на период за погашение на сумите, санкция, и чак тогава изваждане от шампионатите, тъй че Сираков се надява до тогава клубът да се оправи.

Но проблемите остават все по този начин огромни. В " Левски " залагат доста на новата акция - по продажба на членски карти за почитателите, обаче притежателят призна, че вълната на възторг у последователите е отминала.

" Успехът ще зависи от това до каква степен налични са тези карти за левскарите, какъв брой елементарно могат да се снабдят с тях и най-много от метода, по който споделяме с последователите - сподели той пред уеб страницата Levski365. - Не мога да кажа, че имам съответни упования какъв брой хора ще се купят членски карти. Факт е, че дарителската акция и подновяването на сезонните билети не вървят, както ни се желае. "

Сираков продължава да упорства, че заплатите може още да се свият и да се на надява " Левски " да успее да продаде някой състезател, с цел да закърпи ситуацията.

" Сигурен съм, че с доста по-малко средства ще можем да стегнем добър тим - споделя той. - Дали ще успеем да създадем прехвърляния и за какъв брой пари, е мъчно да се каже. Но това е въпреки всичко вероятност и работим много интензивно да успеем. Проблемът идва от напълно променения трансферен пазар освен у нас, който се сви поради икономическата рецесия, пристигнала и във футбола с пандемията. "

Сираков смята, че в случай че не са били насъбрани оперативни отговорности за 5 млн.лв. от февруари (тогава някогашният клубен необут Васил Божков се сблъска с българската прокуратура), всичко щяло да е наред:  " Тези 5 милиона ми сътвориха много безсънни нощи. "

Собственикът смята, че " Левски " въпреки всичко ще успее да притегли няколко опитни футболисти, които да играят паралелно с младоците от школата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР