Новият собственик на Челси Тод Боели няма намерение да спира

...
Новият собственик на Челси Тод Боели няма намерение да спира
Коментари Харесай

Босът на Челси се прицели в звездата на Нюкасъл

Новият притежател на Челси Тод Боели няма желание да стопира с гръмките прехвърляния и през идващото лято. През последните два трансферни прозореца лондончани пръснаха към 600 милиона евро за нови футболисти, само че наподобява това не е задоволително и след края на сезона следва привличането на още играчи, които да вдигнат класата на тима. Един от набелязаните футболисти пък е звездата на Нюкасъл Бруно Гимараеш, твърди " Телеграф ".

25-годишният плеймейкър се трансформира в същинска сензация след идването си на " Сейнт Джеймсис Парк " от Лион през лятото. Той е същински диригент на играта на " свраките " в средата на терена и на него се приписва съществена роля за прелестното показване на тима от началото на сезона.
 Все по-вероятно е Маунт да напусне Челси през лятото Все по-вероятно е Маунт да напусне Челси през лятото
Подобен състезател с качествата на бразилския национал липсва в състава на Челси и това е повода от клуба да насочат взор към него. Със сигурност обаче възможна договорка за Гимараш ще коства много скъпо на лондончани, като може да се наложи клубът още веднъж да счупи трансферния си връх, откакто преди този момент стори това с привличането на различен халф в лицето на Енцо Фернандес.

От Нюкасъл въпреки всичко се надяват да задържат бразилеца в редиците си и даже към този момент мислят да му предложат нов контракт с по-голяма дълготрайност и с по-добри финансови параметри. " Свраките " също разполагат с много стабилен финансов тил и нямат никаква потребност да продават един от най-важните си играчи. Откакто дойде в клуба Гимараеш има на сметката си 43 мача, 9 гола и 4 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР