Новият шеф на областната дирекция на полицията във Враца Янко

...
Новият шеф на областната дирекция на полицията във Враца Янко
Коментари Харесай

Новият шеф на полицията във Враца ще прави фитнес в дирекцията

Новият началник на регионалната дирекция на полицията във Враца Янко Янколов има концепция да направи фитнес в постройката на дирекцията, научи BulNews.bg. Информацията на медията ни бе доказана персонално от Янколов през днешния ден, по време на месечния брифинг.
„ Идеята е персонално моя. Споделил съм я с сътрудниците и членовете на спортния клуб, които могат да правят комерсиална активност. Ще съберем пари от членския импорт и ще преценим кое помещение е уместно за задачата. Помещението ще бъде в съгласие с дирекцията, която дава отговор за стопанисването на постройката. По-добре да упражняваме тук, в сравнение с в града, където знаете тренира и контингентът “, съобщи Янколов. Той добави, че в районното ръководство има фитнес, само че той не е задоволителен за всички униформени.
„ На служителите на реда им би трябвало добра обща физическа подготовка. Аз им давам персонален образец “, съобщи Янколов.
Предстои от дирекцията да приготвят нужните документи за позволение. Ако бъдат утвърдени, могат да получат и финансиране от Министерство на вътрешните работи, само че практиката в други дирекции демонстрира, че посредством спортните клубове могат непринудено да се съберат средства и да се направи фитнес за чиновниците.
„ Това е единствено концепция, още няма нищо черно на бяло, само че считам, че няма нищо неприятно в желанието “, сподели шефът на полицията във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР