Новият шеф на НАП – Румен Спецов, се оказа не

...
Новият шеф на НАП – Румен Спецов, се оказа не
Коментари Харесай

Новият шеф на НАП – човек на Иво Андонов в „Под прикритие”

Новият началник на Национална агенция за приходите – Румен Спецов, се оказа освен спортна звезда, само че и човек с опит в телевизионното кино. Освен, че е първенец по културизъм, здравенякът е взел участие и в най-хитовия престъпен сериал за всички времена в страната ни – „ Под прикритие ” на Българска национална телевизия. Героят му е човек на паметния мафиот Иво Андонов, изигран от Захари Бахаров.

Работейки измежду звезди като Захари Бахаров, Мариан Вълев-Куката, Михаил Билалов-Джаро и Александър Сано-Косъма, Румен Спецов изпада в миманса на сериала. Ето за какво малко фенове се сетиха, че са го гледали там, когато бе оповестено, че точно той оглавява Националната организация по приходите на мястото на освободената й някогашна шефка Галя Димитрова. Режисьорът на сериала – Виктор Божинов, обаче го помни доста добре. И напомни присъединяване му с категоричен намек в обществените мрежи. „ Кой е защита на Иво Андонов в сезон 3? Имам му цялостно доверие! ”, написа Божинов. Неговите почитатели в обществените мрежи незабавно се сетиха кого има поради: „ Имам човек в Национална агенция за приходите ”, разяснява един от тях. Въпросният сезон 3 е излъчен по Българска национална телевизия през 2012 година Оказва се, че Спецов още тогава е направил усещане на някои от зрителките на криминалето – главно със своето телосложение. Една от тях пита в известен конгрес за майки: „ Знае ли някой, по какъв начин се споделя този, който в 4 еп. е защита на Иво, като се вижда с турците, един якичък с черни облекла? ”. Веднага се намира услужлива друга фенка на „ Под прикритие ”, която дава отговор, че това е Румен Спецов.

„ Уикенд ” откри епизода, впечатлил упоменатите зрителки. Става въпрос за екшън сцена, в която бъдещият началник на Национална агенция за приходите размахва патлак в отбрана на Иво Андонов. Двамата се срещат с турски мафиоти и им предават куфарче, което би трябвало да е цялостно с пари. Когато излиза наяве, че в него вместо банкноти има елементарни хартийки, стартира престрелка. Охранителят на Андонов се включва в нея с огромен възторг, само че няколко секунди по-късно е уцелен от патрон, пада трагично и умира.

Според формалната биография на Спецов, публикувана след назначението му за началник на НАТ, по времето, когато е сниман сериалът, той към този момент е работел в Централното ръководство на Агенцията. Там е бил от 2009 година до 2015 година, а преди този момент – от 2001-а до 2006-а, е работел в НАП-Добрич. След актьорската си изява той става републикански първенец по културизъм за ветерани (2014 година – 2015 г.). Година по-късно се връща в малкия екран, този път в качеството си на състезател. Спецов става треньор във втория сезон на шоуто на Българска национална телевизия „ Супер смяна ”, в което хора, които се занимават любителски със спорт, имат опция да трансфорат заниманието си в специалност.

По това време културистът към този момент е женен от две години. Красивата му брачна половинка се показва с името Плама, само че съгласно слуховете същинското й име е Памела. Според визитката й в обществените мрежи, тя е учила логика на психиката в два американски университета. След това е почнала работа в Дубай, където фамилията се е преместило да живее. Двамата със Спецов имат дъщеричка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР