Новият шампион на Италия Наполи победи с 3:1 като домакин

...
Новият шампион на Италия Наполи победи с 3:1 като домакин
Коментари Харесай

Наполи надви Интер у дома и запази интригата в борбата за топ 4

Новият първенец на Италия Наполи победи с 3:1 като хазаин състава на Интер в дербито на 36-ия кръг на Серия " А " и по този метод остави жива интригата в битката за местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

На " Естадио Диего Армандо Марадона " един от основните моменти пристигна в края на първото полувреме, когато Роберто Галярдини от състава на " нерадзурите " беше изпъден за втори жълт картон и остави своите съотборници с човек по-малко за цялата втора част.

Очаквано това докара до домашен напън след почивката, който даде резултат в 66-ата минута. Замбо Ангиса беше пропуснат от защитата на гостите в наказателното поле и с мощен удар от към 13-14 метра даде задатък на Наполи.

Интер въпреки всичко откри сили да стигне до равенството в 82-ата минута, когато Ромелу Лукаку се вмъкна сред централните бранители на домакините и от близко беше прецизен за 1:1.

Само три минути по-късно обаче капитанът на " партенопеите " Джовани Ди Лоренцо хвърли взриви стадиона със ужасно осъществяване от отдалеченост, което върна преднината на неаполитанци.

В добавеното време на срещата пък Джанлука Гаетано беше прецизен за Наполи, с цел да оформи крайното 3:1.

В подреждането Наполи от дълго време е неосъществим на върха, до момента в който загубата остави Интер на 3-то място с 66 точки на единствено две пред 5-ия Милан, което дава обещание сериозна битка до края на сезона за топ 4.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР