Новият сезон в Бундеслигата започна с убийствена победа на шампиона

...
Новият сезон в Бундеслигата започна с убийствена победа на шампиона
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен започна новия сезон в Бундеслигата повече от убедително

Новият сезон в Бундеслигата стартира с убийствена победа на първенеца Байерн (Мюнхен). Европейския клубен отличник размаза Шалке с 8:0.

Серж Гнабри заби хеттрик, а по един път се разписаха Джамал Мусиала, Томас Мюлер, Леон Горецка, Лерой Сане и Роберт Левандовски. Баварците са устремени към спечелването на девета поредна купа и дадоха поръчка още с първия си дуел.

Головата фиеста стартира в четвъртата минута, когато Гнабри финтира противник и със завъртане прати майсторски топката във вратата на Шалке - 1:0. В 15-ата минута Леон Горецка засече с мощен изстрел от придвижване прекрасен пас на Левандовски и удвои.

В 30-ата минута полският голмайстор на Байерн бе съборен в наказателното поле и самичък осъществя отсъдената дузпа за 3:0.

Второто полувреме стартира по същия метод, както и първото – с гол на Гнабри, който повиши на 4:0 след едвам 80 секунди игра, получавайки пас на празна врата от дебютанта Сане. Взаимодействие сред двамата докара до хеттрик на Гнабри в 59-ата минута - 5:0.

В 69-ата минута Левандовски отигра красиво топката към Томас Мюлер, който я прати във вратата за 6:0.

Само две минути по-късно пристигна ред и на Сане да ознаменува с гол страхотния дебют. Той бе изведен с превъзходен пас от Кимих, напредна в пеналта и с техничен удар направи резултата 7:0.

В 81-ата минута Левандовски асистира и на 17-годишния Джамал Мусиала, който постави точка на разногласието с първия си гол в професионалния футбол - 8:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР