Новият сезон в Англия е все по-близо. На 5-и август

...
Новият сезон в Англия е все по-близо. На 5-и август
Коментари Харесай

Нюкасъл: Най-големите звезди в световния футбол не желаят да играят при нас

Новият сезон в Англия е все по-близо. На 5-и август се дава началото на акцията във Висшата лига, а упованията към тима на Нюкасъл сигурно ще бъдат повишени. „ Свраките “ обаче най-малко към този момент изпитват усложнения с привличането на нови имена, като до този миг бяха закупени някогашният пазач на Бърнли - Ник Поуп, бранителят Свен Ботман, който дойде от френския Лил, и Мат Таргет. Дефанзивният футболист към този момент е състезател на Нюкасъл, откакто през последния сезон игра в състава чартърен от Астън Вила.

В отбора от североизточна Англия сигурно желаят да намерят класен централен нападател, само че най-малко на този стадий нещата не се получават. Редица топ имена бяха спрягани за трансфер в британския клуб, в това число и Кристиано Роналдо, Неймар, Пауло Дибала и други. Според мениджъра на „ свраките “ Еди Хау, не трябва да се бърза с привличането на нови хора. Решенията би трябвало да се взимат доста деликатно и да се демонстрира самообладание. Бившият управител на Борнемут прикани почитателите да бъдат търпеливи и да не считат, че всичко се получава толкоз елементарно.

„ Много хора си мислят, че като разполагаме с финансова мощност можем всичко, а това въобще не е по този начин. Не можем да притеглим най-големите звезди в международния футбол, тъй като те не желаят да играят в Нюкасъл. Съвсем ясно е, че като клуб би трябвало да растем и да се развиваме. Смятам, че ще намерим точните футболисти, просто е нужно време. Все отново е значимо да се знае, че многото пари не ни вършат недосегаеми и нещата няма да се случат с магическа пръчка. Работи се по селекцията и имам вяра, че ще успеем и ще имаме един сполучлив сезон “, сподели Хау.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР