Новият сезон на Сървайвър ще стартира след месец и всички

...
Новият сезон на Сървайвър ще стартира след месец и всички
Коментари Харесай

Братът на Константин влиза в Сървайвър

Новият сезон на " Сървайвър " ще започва след месец и всички участници към този момент са подбрани и подписали договорите си. Този път от продукцията са вербували много известни персони, които ще се борят за успеха наедно с елементарни и незнайни участници. 

Голямата звезда в шоуто ще бъде футболистът Благой Георгиев. Второто име, което стана ясно, е братът на огромната фолк звезда - а точно на артиста Константин.

Светослав се е уредил с място в риалити формата. Досега е ходил на всички кастинги за " Сървайвър " и " Игри на волята ", само че едвам в този момент му се отваря парашута и има късмет да получи популярност като на своя прочут брат. 

За него се знае, че се занимава със личен бизнес, само че също по този начин е и спортна натура. Това изяснява за какво са го взели в шоуто, защото всички участници този път ще бъдат сносно готови физически, а борбите ще бъдат тежки, написа " Блиц ".

А Светослав към този момент се приготвя за предаването и славата. Той се снима в последния клип на Диона, с цел да набере повече известност и да го видят хората преди да се впусне в " Сървайвър ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР