Новият сериал на Нова тв Алея на славата беше избутан

...
Новият сериал на Нова тв Алея на славата беше избутан
Коментари Харесай

Преместиха излъчването на любим сериал

Новият сериал на Нова тв " Алея на славата " беше избутан от най-гледаното време на канала чак в 22 часа вечерта. Зрителите му чакаха нов епизод във вторник от 20 часа, както в началото беше оповестено. Но вместо продукцията им пуснаха епизод от риалитито " Игри на волята ". Това отсега нататък ще бъде програмната скица в малкия екран – от 20 часа ще върви риалитито, а сериалът – от 22. 

Решението е било взето от управлението на малкия екран доста незабавно и безусловно от през днешния ден за на следващия ден. В същото време обаче феновете са в неразбиране от него. Официалната страница на продукцията във Facebook е затрупана от недоволства и въпроси, свързани с повода за промяната на началния час. Много хора се чудят дали смяната е била изключителна, или ще е за непрекъснато. От малкия екран не дадоха никакво пояснение.

Засега се планува сериалът отсега нататък да се излъчва от 10 вечерта, вместо два часа по-рано, както първоначално. По информация на " Уикенд " повода е в програмната политика на съперниците от Би Ти Ви. Те преди дни изместиха турския си сериал. Вместо от 20 ч. вечерта той към този момент стартира от 22.

Тъй като в Нова по традиция се стремят със своите български сериали да лишават от феновете на турските, също са трансформирали началния час на " Алея " -та. Само дето феновете не са удовлетворени и желаят пояснение за смяната. Много от тях споделят, че отсега нататък най-вероятно ще гледат сериала през интернет платформите, тъй като в работен ден началният му час е прекомерно късен за тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР