Новият пролетен тв сезон стартира след броени дни и телевизиите

...
Новият пролетен тв сезон стартира след броени дни и телевизиите
Коментари Харесай

Новият тв сезон: Певица печели Ергенът 3

Новият пролетен тв сезон започва след броени дни и малките екрани още веднъж ще кръстосат гневно шпаги за зрителския интерес. Вероятно най-чаканото предаване е третият сезон на „ Ергенът “, който ще започва точно на празника на влюбените 14 февруари в ефира на Би Ти Ви. Романтичното риалити ще се излъчва още веднъж единствено два дни седмично, а водещ ще бъде отново Наум Шопов, написа „ Ретро “.

Снимките на третия сезон завършиха в края на октомври и се състояха на гръцкия остров Родос. Победителката към този момент е ясна, само че името й се пази в загадка от целия екип и останалите участнички, а в случай че някой „ пропее “, го грозят съществени неустойки за хиляди левове. Запознати разкриват само, че била певица, каквито ще има няколко в предаването. От малкия екран, която излъчва най-гледаното риалити у нас, към този момент пуснаха анонс за началото на шоуто. Във видеовизитката новият ерген Александър Младенов показва сексапил и аполонска фигура, а мнозина дами го съпоставят по визия с турския артист Кьванч Татлъту. Младенов е сполучлив предприемач с доста и разнообразни ползи и занимания. Алек има три сестри и един брат. Въпреки че притегля дамите като магнит, той не харесва мимолетните връзки, а за него фамилията е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, Алек желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

След тъкмо 10-годишна пауза в ефира на Би Ти Ви се завръща и танцовото риалити „ Денсинг старс “.

За водещи на Новия сезон се спрягат Александра Петканова и Орлин Павлов, а имената на членовете на журито към момента се пазят в загадка. Сред участниците пък към този момент се знае, че ще бъдат младата и скандална певица Гери Никол, както и актрисата, която ни популяризира в Холивуд, Мария Бакалова. Продуцент ще бъде Радослав Тушев, който осъществя и „ Ергенът “. Би Ти Ви ще заложи и на още една претоплена, гозба, а точно позабравеният: формат „ Аз обичам България “, който бе запазена марка на конкурентната Нова тв дълги години. За новия сезон е издигнато и ново съвременно студио с интерактивен под. В него още веднъж ще се сборват два тима, които ще се състоят от обичани известни персони, които ще бъдат ръководени от своите капитани. Ветераните във формата Андрей Слабаков и Юлиан Константинов няма да вземат участие, а за водещ е гласена Александра Сърчаджиева. След половин година пауза в ефира на Би Ти Ви се завърна и Сашо Кадиев, само че не с цел да води утринно, а вечерно предаване. Той застана отпред на шоуто „ Кой да знае “, което се излъчва всеки работен ден от 20 часа от 1 януари насам. В него вземат участие известни персони, на които Сашо задава въпроси вид „ Стани богат “.

В ново амплоа ще влезе и журналистът Светослав Иванов, който пък ще играе в сериала „ Алфа “ на Би Ти Ви.

Продукцията е нова, а водещият на „ 120 минути “ ще изиграе себе си. Главно настоящо лице ще бъде следователят Максим Ръсин, в чиито обувки влиза артистът Стефан Вълдобрев. В една от основните функции е и Валентина Каролева  -дъщерята на продуцентката Весела Тотева. Тя стана известна с ролята във кино лентата „ Доза благополучие “ на режисьорката Яна Титова, основан на персоналната история на Весела Тотева, която умря през 2019 година, а преди този момент бе водила дълга борба със зависимостта си към хероина. Сериалът е бил утвърден от Би Ти Ви, откакто екипът е направил първо пилотен епизод, описаха от малкия екран.

Той се е конкурирал с кино поредност на Любомир  Нейков и Димитър Митовски. Сериалът им е бил с работното заглавие „ Партийна централа “, само че към този момент бил отритнат за сметка на „ Алфа “. Четвърти сезон по Би Ти Ви ще има и комедийната поредност „ Съни бийч “, в която още веднъж ще гледаме Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Иво Аръков и Евелин Костова.

Нова тв ще отвърне на удара на конкуренцията с двата си най-хитови и гледани формата, а точно „ Хелс Китчън “ и „ Като две капки вода “. Шеф Виктор Ангелов се връща на екран през февруари, а шестият сезон към този момент се снима. В него още веднъж ще има тим с известни персони, а специфична роля във формата се приказва, че е отредена на колоритната началник Силвена Роу.

Участниците в „ Като две капки вода “ пък още веднъж се пазят в строга загадка, само че е 100% несъмнено, че Веселин Маринов отново ще бъде жури във формата, тъй като към този момент е разписал своя контракт с продуцента Маги Халваджиян. Конфликтът му с Димитър Рачков от предходната година ще продължи да забавлява феновете. Вторият, водещ на „ Капките “ ще бъде Геро. Последното издание на шоуто записа рекордна гледаемост в цялата си история. Традиционно през януари ще се излъчва и „ Черешката на тортата “.

Очаква се в ефира на Нова най-сетне да тръгне и вторият сезон на престъпния трилър „ Дяволското гърло “, продуциран от Евтим Милошев. Продължението се споделя „ Есента на демона “ и бе снимано във Велико Търново преди близо две години. В основните функции отново са Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. Продукцията е купена от Нова тв още преди месеци, само че не е ясно за какво забавиха излъчването й.

Българска национална телевизия пък се хвърля в борбата за рейтинг с втори сезон на хитовия сериал „ Вина “, който стартира на 7 януари и ще се излъчва всяка неделя от 21 ч.

Главните функции се извършват от Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев-Геро, Силвия Лулчева, а планът е режисиран от Виктор Божинов. Сред изненадите във втория сезон на „ Вина “ е присъединяване на още обичани актриси - Лилия Маравиля, Мая Бежанска и Милица Гладнишка.

Два от най-обичаните риалити формата може и да ги няма в родния ефир през 2024 година Интересното е, че предаванията се излъчват в една и съща телевизия - Би Ти Ви. Става дума за “Фермата “ и „ Сървайвър “.

Докато за шоуто на Иван и Андрей още имало съмнения от медията, предаването, в което би трябвало да оцелееш финален, сигурно е навън от ефира. Последният сезон на „ Сървайвър “ записа антирекорд по гледаемост от всичките си издания до момента. И най-вероятно Благой Георгиев ще остане последният победител в шоуто, „ Фермата “ също записа сериозен спад в гледаемостта си. Предаването се изхаби много в последните години и нищо чудно да бъде сменено с нещо друго.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР