Новият продукт ще дебютира на изложението IFA 2018 в БерлинЕлектрическите

...
Новият продукт ще дебютира на изложението IFA 2018 в БерлинЕлектрическите
Коментари Харесай

Е-кънките Segway Drift W1 идват скоро у нас

Новият артикул ще дебютира на ревюто IFA 2018 в Берлин

Електрическите кънки са нова наклонност в младежките занимания

Segway Drift W1, първият артикул в новата категория e-Skates на водещия производител на електрически лични транспортни средства Segway-Ninebot , се чака скоро в Европа и на българския пазар, оповестиха от формалния вносител и дистрибутор у нас – Digital World Ltd.

След ролерите, кънките и всички други занимателни устройства за напредване, се заражда идната нова наклонност – „ електрическите кънки ”. Новите модели Drift W1 употребяват потвърдилата се технология на Segway за самобалансиране (базирана на повече от 800 патента), която им обезпечава съществени преимущества.

Segway Drift W1, композиция от развлечение с високотехнологични постижения, е артикул за младото потомство. Черно-белите кънки са дребни, леки и лесни за носене. Гумите са направени по този начин, че да подобрят стабилността и опцията за ръководство, в комбиниране с висококачествените материали, в това число и резистентност срещу хлъзгане на подложките за краката.

Е-кънките Segway Drift W1 комбинират развлечение с високотехнологични постижения

Кънките имат редици интернационалните документи за сигурност, като UL и CE, в сходство с философията на Segway за сигурност на първо място, акцентират от компанията.

Линията Segway Drift W1 ще дебютира в Европа на ревюто IFA 2018 в Берлин, Германия, като на 30 август компанията ще даде конференция. Очаква се скоро да бъдат оповестени детайлности за спецификациите на продуктите и наличността им на другите пазари.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР