Новият продукт HeRMeS eXpress е разработен от ТехноЛогикаСлед 23 години

...
Новият продукт HeRMeS eXpress е разработен от ТехноЛогикаСлед 23 години
Коментари Харесай

Български софтуер автоматизира HR процесите в МСП

Новият артикул HeRMeS eXpress е създаден от ТехноЛогика

„ След 23 години лидерска позиция на HeRMeS Enterprise при огромните компании, пристигна време да пренесем този опит и ноу-хау в артикул и услуга, от които да се възползват дребните и междинните предприятия ”, сподели Огнян Траянов, изпълнителен шеф на ТехноЛогика (снимка: ТехноЛогика)

Ново облачно HR решение на ТехноЛогика дава отговор на потребностите на дребните и междинни предприятия (МСП ) и е съобразено с българското законодателство, стана ясно при публично показване на HeRMeS eXpress в София.

Все повече от дребните и междинни компании, които са гръбнакът на стопанската система с ¾ от заетите в България, срещат проблем с намирането, развиването и задържането на фрагменти и слагат като главен бизнес приоритет ръководството на човешкия капитал. За да го вършат сполучливо, им е необходим подобаващ инструмент – система за ръководство на човешките запаси.

Такива системи обаче постоянно са скъпи, част от тях са несъответствуващи за дребни и междинни организации, а при други липсват модули за HR процеси като ръководство на образованието, на представянето и други, обявиха от ТехноЛогика. Сега компаниите с до 250 чиновници ще получат единна интегрирана система за ръководство на човешкия капитал ,  която основава нужната организация на процесите и вная положителни практики при тяхното осъществяване.

HeRMeS eXpress дава опция за реализация на политиките за ръководство на човешките запаси в ежедневната работа на директните ръководители в дребни и междинни предприятия.

„ След 23 години лидерска позиция на HeRMeS Enterprise при огромните компании, пристигна време да пренесем този опит и ноу-хау в артикул и услуга, от които да се възползват дребните и междинните предприятия. В това решение е осъществен набор от процеси и процедури, които са подобаващи за тези компании. Подбрали сме най-хубавото, потвърдено в българските условия ”, сподели Огнян Траянов, изпълнителен шеф на ТехноЛогика.

„ Считаме, че за такива компании SaaS решението [софтуер като услуга] ще е желано и тъй като не изисква спомагателна инвестиция в инфраструктура, лицензи и скъпите през днешния ден ИТ експерти ”, добави той.

HeRMeS eXpress автоматизира огромен набор от процедури , свързани с ръководството на човешките запаси. В системата има модули за администриране на чиновниците, ръководство на отсъствия, образования, оценка на представянето на чиновниците, гъвкаво работно време, работа отвън офиса и обмисляне и отчитане на задания.

„ Сред главните изгоди от HeRMeS eXpress е спестяването на труд и време, които могат да се употребяват за връзка със чиновниците и креативен действия ”, показа Петя Димитрова, началник направление „ Софтуер и услуги за УЧР ” в ТехноЛогика (снимка: ТехноЛогика)

„ Автоматизирането на процедурите оказва помощ за реализиране на бистрота, правдивост, доверие и проследимост. Всичко това обезпечава убеденост у висшия мениджмънт и у чиновниците за липса на субективизъм при взимане на решенията и способства за създаване на работодателската марка ”, сподели още Траянов.

Всички модули в облачното решение включват Self-Service функционалности , налични когато и да е и от всяко място, които дават на чиновници, мениджъри и експерти по човешки запаси бърз и елементарен достъп до информация от единната интегрирана система.

HeRMeS eXpress е с подсъзнателен интерфейс, приспособен за настолни и мобилни устройства , и не изисква профилирано образование. В помощ на потребителите има видео уроци за осъществяване на процедурите.

„ В тези компании [малките и междинни предприятия] ръководството на човешките запаси се реализира от дребни екипи, в някои случаи – от един експерт, по тази причина измежду главните изгоди от HeRMeS eXpress е спестяването на труд и време , които могат да се употребяват за връзка със чиновниците и креативен действия ”, показа Петя Димитрова, началник направление „ Софтуер и услуги за УЧР ” в ТехноЛогика.

Ценовата политика на HeRMeS eXpress е изцяло съобразена с особеностите на българския пазар и опциите на МСП. Заплащането на софтуера като услуга се реализира съгласно броя чиновници и употребяваните модули, като има варианти за месечно и годишно наемане , както и спомагателни отстъпки за по-дълъг интервал.

Клиентите могат да прибавят модули съгласно потребностите си и те ще бъдат изцяло интегрирани с към този момент употребяваните, без да се постанова въвеждането на една и съща информация два пъти.

HeRMeS eXpress към този момент сполучливо се употребява в няколко организации, оповестиха от ТехноЛогика.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР