Новият президент на Аржентина Хавиер Милей увери, че положителните резултати

...
Новият президент на Аржентина Хавиер Милей увери, че положителните резултати
Коментари Харесай

Президентът на Аржентина обеща резултати от реформите след 15 г. и БВП като на Ирландия след 45 г.

Новият президент на Аржентина Хавиер Милей увери, че позитивните резултати от промените на неговото държавно управление ще бъдат забележими след...15 години.

" Можете да видите две трети от подобренията за 15 години. Така че ще ги видите, децата ви ще им се радват, а внуците ви ще имат прелестен живот ", отговори Майли на 56-годишния радиоводещ на FM Delta, който изрази подозрения, че ще успее в миналото да види „ просперираща Аржентина “.

Преди това президентът сподели, че промените, осъществени от неговото държавно управление, ще разрешат да бъде достигнато равнището на Ирландия за Брутният вътрешен продукт на глава от популацията след 45 години. Майли встъпи в служба като президент на Аржентина на 10 декември 2023 година В първата си тирада като държавен глава той дефинира обстановката в страната като сериозна и съобщи нуждата от шокови ограничения в стопанската система. Политикът-либертарианец се застъпва за минимална държавна интервенция, смята за належащо премахването на Централната банка на Аржентина за битка с инфлацията, дава обещание да приватизира държавни компании и не изключва опцията за прекосяване към $.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР