Новият правителствен атракцион - правосъдната министърка Надежда Йорданова, освен срещу

...
Новият правителствен атракцион - правосъдната министърка Надежда Йорданова, освен срещу
Коментари Харесай

ГОРЕЩ СЛУХ: Напориста дама поема контрола в ДБ - Христо Иванов режисьор на врътката, остава сив кардинал на психодесните

Новият държавен атракцион - правосъдната министърка Надежда Йорданова, с изключение на против основния прокурор Иван Гешев, е насочила дуло и против ръководителя в оставка на Христо Иванов, целейки се в стола му.

За разлика от Гешев, който не е във екстаз от мерника на напористата дама, то при Христо Иванов нещата не стоят по този начин, написа столичен ежеседмичник. Заемането на поста му като партиен началник точно от вярната му дясна ръка, е изцяло в синхрон с настроенията в редиците на психодесните.

След погрома на изборите на 14 ноември, Иванов подаде оставка като ръководител на " Да, България " поради обидно ниския резултат. За да резервира въздействие в партията обаче, Иванов е решил да издигне за собствен правоприемник точно активистката Йорданова.
свързани новини71882на 15.11.2021
Тя пък се харесала на пооределите редици психодесни гласоподаватели с държанието си, което показва против Иван Гешев във Висш съдебен съвет, когато основният прокурор й подари голям букет цветя, а тя го одобри с коментара, че би желала да разиска оставката му, а не флора в целофан.

Самата Йорданова е извънредно вярна на Христо Иванов. Тя беше спрягана за освен това от негова дясна ръка още през 2016 година, когато вееше къдрици из коридорите на министерския съвет.

Амбициите й обаче не завършват със сядането в шефския стол, а се простират и върху окончателното претопяване на групировката ДСБ. Мотивите обаче не са благородното обединяване на десницата, а увеличение стабилността в обединението и основаване на модела " Българска социалистическа партия ". Целта на цялото упражнение на дуото Иванов-Йорданова била " Да, България " да са главната единица в обединението от партии, а всички останали политически субекти да са просто наличие.

В ДСБ обаче все още въобще не подозирали за мръсната игра, която се пробват да играят техните съдружни сътрудници. Там също се готвят за избор на нов ръководител, откакто Атанас Атанасов хвърли оставката си след изборния разгром на 14 ноември.

Първият мераклия за стола му е Елена Спасова, която е ръководител на партийната организация в столичния регион " Лозенец ". Русата бамбина към този момент оплю и охули грубо в обществената мрежа Атанасов, задето той си забил едно огромно нищо в кадровата си политика.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР