Новият посланик на Конфедерация Швейцария Н. Пр. Раймунд Фурер посети

...
Новият посланик на Конфедерация Швейцария Н. Пр. Раймунд Фурер посети
Коментари Харесай

Новият посланик на Швейцария посети Плевен

Новият дипломат на Конфедерация Швейцария Н. Пр. Раймунд Фурер посети Плевен, оповестиха от Общината.
 Община Плевен
Той беше придружаван от Бони Бонев - ръководител на Българо-швейцарската комерсиална камара, и своя заместител - Ролф Отт. В рамките на визитата те се срещнаха с кмета на Община Плевен Георг Спартански.

" Тема на диалозите бяха положението на община Плевен, целите, задачите и проектите на общинското управление ", за които описа кметът.
 Община Плевен
Той уточни и проблемите, влияещи на развиването на общината - липса на задоволително работещи предприятия, довела до обезлюдяването на Северозападния район, демографската рецесия, емиграцията, несъответствието сред Северна и Южна България, за превъзмогването на който няма работеща тактика, неприятна инфраструктура, последствията от епидемията COVID-19 и икономическата рецесия.

Обсъдени бяха и вероятностите за община Плевен през новия програмен интервал, както и опциите за съдействие сред двете страни и капацитета за вложения. Цел на визитата на Н. Пр. Раймунд Фурер в Плевен е и запознаването с активността на швейцарска компания, която сполучливо работи в града ни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР