Новият план на британския премиер Борис Джонсън за Брекзит вероятно

...
Новият план на британския премиер Борис Джонсън за Брекзит вероятно
Коментари Харесай

Новият план на британския премиер за Брекзит вероятно ще бъде одобрен от парламента

Новият проект на английския министър председател Борис Джонсън за Брекзит евентуално ще получи задоволително поддръжка, с цел да бъде утвърден от Народното събрание, предвижда почитан министър, представен от Ройтерс.

``
реклама

Депутатите отхвърлиха на три пъти съглашението за излизане на Англия от Европейския съюз, контрактувано от предшественичката на Джонсън Тереза Мей. Някои представители на най-твърдолинейното про-Брекзит крило на ръководещата Консервативна партия, както и на лейбъристката съпротива, обаче дадоха сигнал, че поддържат новото предложение, отбелязва Ройтерс.

Северноирландската Демократична юнионистка партия, съдружник на консерваторите, също приветства проекта, който бе изпратен през вчерашния ден в Брюксел.

" На мен това ми наподобява много солидно болшинство ", сподели министър Майкъл Гоув, който дава отговор за подготовката на възможен Брекзит без договорка, пред телевизия Ай Ти Ви. Той добави, че това би трябвало да даде убеденост на Брюксел.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи, че вижда прогрес в новото английско предложение, само че добави, че остават някои проблематични точки.

Ирландският министър председател Лио Варадкар е споделил по телефона на английския си сътрудник, че проектът му не извършва изцяло контрактуваните цели. В същото време Варадкар заречен да изследва в допълнение предлагането и да се съветва с европейските сътрудници, оповестиха от неговата канцелария в официално съобщение, представено от Ройтерс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР