Новият парламент няма право на грешка и протакане, защото хората

...
Новият парламент няма право на грешка и протакане, защото хората
Коментари Харесай

Радев обяви приоритетите си занапред и изказа задоволство, че статуквото няма да се завърне

Новият парламент няма право на неточност и отсрочване, тъй като хората няма да простят. Това сподели Румен Радев в изказване откакто стана ясно, че завоюва балотажа и ще повтори президентския си мандата. Той добави, че всеки, който пренебрегне това, ще бъде непризнат от хората.

" Очакванията на обществото ни са, че би трябвало да се види отчетливо политическо болшинство, което да предприеме неотложно промени в правосъдната система, да не допусне социално-икономическа рецесия през зимните месеци, да обезпечи нуждаещите се, да вземе отлагани с години решения. Борбата с пандемията остава предпочитана задача. Новото държавно управление не би трябвало да отстъпва от националните позиции, изключително когато залогът е за българската еднаквост и история и правата на нашите сънародници зад граница ", сподели още Румен Радев. 

" Очакванията, че жителите ще се изморят от избори и ще предпочетат да се върнат към познатото остаряло статукво, не се сбъднаха ", добави Радев и добави, че това е станало макар вложените доста пари, подправените вести и положените старания и опитите да се посее етническо напрежение

Радев благодари “на всеки един от вас, които през днешния ден излязохте да отбраните вашия глас за България ”, както и “на хората от комисиите, на чиновниците на реда и на всички, които работиха и не престават да обезпечават изборите ".

Той поздрави и съперника си проф. Анастас Герджиков и всички претенденти за президент и вицепрезидент, “затова, че дадоха своите хрумвания в тази акция и несъмнено, своят принос и своето присъединяване. ”
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР