Новият офис на НФСБ на „Раковски“ 134 бе официално открит

...
Новият офис на НФСБ на „Раковски“ 134 бе официално открит
Коментари Харесай

Валери Симеонов откри новата щаб-квартира на партията си

Новият офис на НФСБ на „ Раковски “ 134 бе публично открит през днешния ден с церемониален водосвет. Вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов преряза лентата пред обновените пространства.

Заедно с него на откриването бе цялото управление на партията – заместник-председателите на НФСБ Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев, народните представители Славчо Атанасов, Христиан Митев, Йордан Апостолов, Георги Колев, Росен Живков, деятели и симпатизанти на НФСБ.

“Честита да ни е новата щаб-квартира. Дай боже, този нов офис да се трансформира в щаба, откъдето ще продължи развиването на нашата активност – патриотична, богоугодна и виновна. И, дай боже, да бъдем на равнището на нашите възрожденци, от които сме се учили и които са ни пътеводна звезда във връзка с нашата всеотдайна работа. Ние ще бъдем правилни на техните завещания, на нашия нравствен преподавател Николай Хайтов и аз съм сигурен, че оттук насетне от тези пространства ще тръгнат извънредно доста потребни и значими за България каузи “, сподели Валери Симеонов.

Народните представители на НФСБ подариха за новия офис икона на Свети Георги Победоносец.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР