Новият областен управител на Бургас Стойко Танков встъпи официално в

...
Новият областен управител на Бургас Стойко Танков встъпи официално в
Коментари Харесай

Новият областен управител на Бургас: Партийните пристрастия трябва да останат извън вратите на администрацията

Новият регионален шеф на Бургас Стойко Танков встъпи публично в служба през днешния ден. Властта му бе предадена от досегашния губернатор проф. Мария Нейкова. Тя връчи на Танков директория с цели, по които е почнала да работи, ключа от кабинета и бележник, в който той да записва дилемите си.

Искам да благодаря на Областна администрация за положителната екипна работа. Няма да укривам, че в самото начало с прочут запас одобрих идването си като регионален шеф тук, само че всички вие показахте, че можем да бъдем екип, който да слага цели, да задава движение, да го следва и да оправдава доверието в институцията, сподели Нейкова, преди да показа Стойко Танков.

Тя съобщи, че постоянно при потребност е подготвена да оказва помощ.

Знаете - ново държавно управление, комплицирана коалиция, нашата задача е да организираме политиките на държавното управление на територията на Бургаска област и да координираме активността на всички държавни органи. Партийните пристрастия би трябвало да останат отвън входа на Областната администрация. Където и да съм работил, постоянно съм спазвал правилото - първо сме бургазлии, след това представители на политически партии, сподели Танков.

Стойко Танков е бил депутат в 39-о и 40-о Народно заседание. В интервала 1995 година - 1997 година е бил ръководител на Общинския съвет на Община Бургас. От 1998 година до 2000 година е изпълнявал длъжността ръководител на Общинската организация по приватизация в Бургас. Притежава също дълготраен управнически опит в частния бранш.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР