Новият номер 1 в света Карлос Алкарас се определи като

...
Новият номер 1 в света Карлос Алкарас се определи като
Коментари Харесай

Алкарас: Джокович е големият фаворит за Уимбълдън

Новият номер 1 в света Карлос Алкарас се дефинира като един от любимците за купата на Уимбълдън, откакто през предходната седмица завоюва първата си купа на трева, триумфирайки в Куинс Клъб. Алкарас победи Алекс де Минор във финала на шампионата от сериите АТП 500, с което измести Новак Джокович от първото място в международната класация и ще бъде първи лидер в схемата на Уимбълдън.

" Честно казано, имам огромна убеденост за Уимбълдън. Завърших тази седмица със мощен тенис, тъй че в този момент съм един от любимците на Уимбълдън, само че нямам упования, защото през тази седмица нямах упования, а завоювах купата ", разяснява младият испанец след триумфа си. 20-годишният Алкарас призна, че огромният любимец е седемкратният първенец Новак Джокович.

" Видях статистика, че Новак е спечелил повече мачове на Уимбълдън от всички други играчи от топ 20 взети дружно. Какво повече може да се каже? Новак е главният любимец за купата, това е явно, само че ще се опитам да играя на равнище, което да ми даде късмет да го победя или да доближи финала ", добави Алкарас.

Алкарас и Джокович ще бъдат първите двама сложени в схемата на Уимбълдън и могат да се срещнат чак във финала. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР