Новият наставник на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира предстоящия двубой

...
Новият наставник на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира предстоящия двубой
Коментари Харесай

Миндев: За мен е бонус да съм начело на ЦСКА 1948

Новият ментор на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев разяснява идния дуел от 2-ия кръг на Първа лига против Лудогорец. Двубоят е в събота от 21:00 часа в Разград и ще го предаваме директно по " Хоризонт " на БНР.

" Благодарен съм за доверието на управлението, уповавам се да се оправя. Труден мач против Лудогорец, мачът стартира от 0:0, 11 на 11. Ако се представим както можем, считам, че имаме нашите шансове ", разяснява новият треньор на ЦСКА 1948.

" Ще акцентира на диалози с играчите, ще опитам да трансформира нещо, имаше играчи, които играха малко под опциите си в първия мач, не трябва никой да ни отписва, би трябвало да бъдем и по-агресивни в единоборствата ", добави той.

" Напуснаха ни много играчи, пристигнаха нови, има потребност от сработка, с тежките противници в първите кръгове ще ни е тежко, има и малко късмет в мачовете, само че такава е програмата. Ще разгадавам на всички играчи като се изключи контузените, само че няма да ги оповестя. Отборите са с много изравнени сили, футболистите са кардинално на едно равнище. Имаме много млади играчи, действителната ни цел е мистерия за мен, имаме за цел да побеждаваме във всеки мач, само че къде ще стигнем ще забележим ", съобщи още Миндев на първата си публична конференция.

" Не се тормозя от честите тренньорски смени в нашия клуб. За мен е плюс, бонус, веселя се, че ме оцениха, имам вяра във опциите си, задачата е да се задържа допустимо най-повече време, за първи път съм треньор на такова равнище. Треньорът постоянно е изкупителната жертва, ние се борим с времето, квалифициран съм за това нещо. В Лудогорец, който и да влезе, няма да смъкна равнището. Не сме се предали ", завърши Миндев. 
Чуйте още от Мирослав Миндев:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР