Новият наставник на Царско село Веселин Великов разкри, е целта

...
Новият наставник на Царско село Веселин Великов разкри, е целта
Коментари Харесай

Великов разкри целта пред Царско село, пожела титла на ЦСКА

Новият ментор на Царско село Веселин Великов разкри, е задачата пред втородивизионния отбор е класиране за елита на родния футбол. Специалистът обаче разясни, че няма да се вършат драми, даже това да се случи. Освен това, Великов показа, че като някогашен футболист на ЦСКА се надява „ алените “ да вдигнат купата в края на шампионата.

„ Имахме диалози със притежателя. Техният треньор (бел.ред. Никола Спасов) отиде в Казахстан. Той ми се обади и си стиснахме ръцете “, стартира Великов.

„ Първа подготовка. Момчетата са съсредоточени и стимулирани. Целта ни е Първа лига “.

„ Не е непременно е да сме в А груп,а в този момент сме на такова място, че би трябвало да нападаме елита. Собственикът ни сподели, че няма да вършим нещастия и да не стане. Просто, в случай че може да стане, няма да е непременно. Футболистите са окуражени. Влизане в Първа лига ще е триумф. Не е правилно да приказвам за други оферти. Мисля, че избрах вярното място “, сподели още Великов.

„ Предишният щаб остава. Само Виктор Димитров отива при Никола Спасов. Всички останали остават “, разкри Великов за екипа, с който ще работи в столичния отбор.

„ На такова място сме сега. Делим първото място в този момент и сме задължени да нападаме Първа лига. Но няма да вършим нещастия, в случай че не се случи. Има натурален терен и неестествен терен. Условията за подготовка са отлични “.

„ Да се надяваме, че това, което е направил Никола Спасов ще бъде продължено, ще се опитаме на надградим още, само че би трябвало да се работи. Това е “.

„ Бях без работа три месеца. Имах време да виждам доста мачове. Мисля, че Дунав играе добър футбол и всички би трябвало да сме горди от това, което сторихме. Разбира се, че ми липсва този интервал. Това ми бяха най-хубавите години като треньор “, върна се на престоя си русенския отбор Великов.

„ Причините несъмнено са и в мен и в шефовете. Всички сме отговорни. Да се надяваме, че съм взел нужното от Дунав и съм дал, каквото би трябвало “.

„ Сега не е тук време да приказваме, само че аз като човек който се мисли за интелигентен, се надявам да не позволи същите неточности. Може би най-голямата неточност бе, че не успяхме да наградим лятото състава, когато се класирахме за Лига Европа. Мисля, че това е най-сериозната неточност. Напуснаха ни трима души и не можахме да им намерим подобаващи заместници “.

„ Може би има малко мъка, само че това е нашата специалност. От почитателите и футболистите получих нужното почитание. Не имам вяра да има треньор, на който да не му е мъчително, само че мен ми е значимо това, което почитателите на Дунав направиха и вършат “.

„ Стискам с двете ръце палци на Дунав да не изпадне. Ще бъде забавно на върха. И ЦСКА, и Лудогорец заслужават да са първенци. Моята персонална благосклонност е ЦСКА да стане първенец, добави Великов.

„ Аз няма директни наблюдения, не ми е работа да взимам отношение. И Боби Михайлов, и Пенев са почтени. Михайлов обаче е доста познато име в нашите среди, в Европа и мисля, че въпреки всичко ще завоюва той “, разяснява за край Великов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР