Новият наставник на Милан Дженаро Гатузо не възнамерява да промени

...
Новият наставник на Милан Дженаро Гатузо не възнамерява да промени
Коментари Харесай

Гатузо не рискува в дебюта начело на Милан

Новият ментор на Милан Дженаро Гатузо не има намерение да промени фрапантно тактическата сграда на отбора за днешния дуел против Беневенто от 15-ия кръг на Серия А. Срещата с новака в елита ще бъде треньорския дебют на Рино отпред на „ росонерите”, а той ще изведе тима в скица 3-4-3.

Ти да видиш! Уволнението било цялостен потрес за Монтела

Легендарният полузащитник от близкото минало пое Милан в понеделник, когато неговият предходник Винченцо Монтела най-накрая беше уволнен. Монтела много дълго време флиртуваше с сходна орис, като самичък призна, че е можел да бъде освободен надалеч по-рано.

В конференцията преди дуела с Беневенто Гатузо удостовери, че ще разчита на напълно друга методология, само че счита да се придържа към играта с трима в отбрана. Очаква се да има единствено две промени измежду титулярите. Матео Мусакио ще заеме мястото на Кристиан Сапата в защита, а възобновеният от травма в глезена Фабио Борино ще застане на фланга за сметтка на Иняцио Абате.

Гатузо ги почна от раз - анулира почивния ден в Милан

В същото време Сусо и Джакомо Бонавентура биха могли да бъдат изнесени малко по към крилата. Отпред Никола Калинич ще води офанзивата, до момента в който Андре Силва все по този начин остава на пейката.

Вероятният състав на Милан (3-4-3):

Джанлуиджи Донарума - Матео Мусакио, Леонардо Бонучи, Алесио Романьоли - Фабио Борини, Франк Кесие, Рикардо Монтоливо, Рикардо Родригес - Сусо, Никола Калинич, Джакомо Бонавентура.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР