Новият наставник на Локомотив (София) - Станислав Генчев изрази надежда,

...
Новият наставник на Локомотив (София) - Станислав Генчев изрази надежда,
Коментари Харесай

Генчев: Иска ми се Локо да играе по-важна роля в шампионата

Новият ментор на Локомотив (София) - Станислав Генчев изрази вяра, че " железничарите " ще играят по-важна роля в efbet Лига през новия сезон. Младият експерт разгласи, че не съжалява за избора си да поеме столичани.
 Локомотив (София) отпътува на лагер в Трявна
Локомотив (София) отпътува на лагер в Трявна

Столичани ще проведат първа подготовка за новия сезон в понеделник - 06 Юни от 18:00 часа на стадион " Локомотив "

" Локомотив (София) е съществено име в българския футбол. Отбор с обичаи, който заслужава да демонстрира добър футбол. Един от обичайните тимове. Не съм мислил дали да приема тази оферта. Ако смятах, че е крачка обратно за мен, нямаше да го направя. Локомотив е доста съществено име в българския футбол и за мен ще бъде наслаждение да работя тук.

Времето за подготовка е малко. Първенството скоро стартира. Първата съществена цел е да задържим главните футболисти, които са с изтичащи контракти, тъй като не желаеме да започваме да градим тим от нулата. Естествено търсим укрепване на избрани позиции и се надявам да намерим подобаващите хора.

На мен ми се желае Локомотив (Сф) да играе значима роля в българското състезание. Да е тим, с който всички да се преценяват. Изключително значимо е да се завърнем в " Надежда ". Както съм споделя: " У дома и стените оказват помощ ". Най-късно до втория кръг ще играем вкъщи. Всеки треньор мечтае да работи в Лудогорец. Разликата с Локо (Сф) са задачите. Със сигурност съм много по-подготвен, тъй като от 6 години съм треньор. Възгледите ми са повлияни от Станимир Стоилов и Люпко Петрович ", сподели той пред сътрудниците от БНТ1.
 Локомотив (София) се включва в конкуренцията за подписа на Ловре Кнежевич,
Локомотив (София) се включва в конкуренцията за подписа на Ловре Кнежевич,

Хърватинът напусна Етър, откакто не пожела да възобнови контракта си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР