Новият модел ще се предлага с капацитет до 2 терабайтаS50

...
Новият модел ще се предлага с капацитет до 2 терабайтаS50
Коментари Харесай

XPG Gammix S50 SSD – достига скорост 5000 MB/s

Новият модел ще се предлага с потенциал до 2 терабайта

S50 идва с поддръжка на NVMe и употребява най-новия PCIe Gen4x4 интерфейс

Нов модел XPG Gammix S50 M.2 2280 SSD на тайванския производител Adata употребява последно потомство интерфейс PCIe Gen4x4 и поддържа NVMe 1.3 стандарт. Устройство доближава впечатляващи скорости на четене и запис от 5000 и 4400 MB/s и ще се предлага с потенциал до 2TB.

Поддържаните от S50 скорости са до 10 пъти по-високи, в съпоставяне със SATA SSD устройствата, като по едно и също време с това дискът е изцяло съчетаем с PCIe 3.0. Конструкцията с алуминиев нагревател разрешава дейно понижаване на нагряването с до 10°C.

S50 идва с поддръжка на NVMe и употребява най-новия PCIe Gen4x4 интерфейс, с цел да обезпечи постоянни скорости на четене и запис от надлежно 5000 и 4400 MB/s, до момента в който входно-изходните интервенции в секунда при инцидентно четене и запис доближават до 750 000.

S50 ще се предлага във разновидности с потенциал до 2 терабайта

Наличната M.2 2280 спецификация разрешава работа с най-новите платформи на Intel и AMD, което го прави изключително подобаващ за гейминг, видеообработка и овърклокинг, акцентират от производителя.

S50 поддържа също LDPC технология, с цел да засича и поправя необятен набор от неточности в потока на данни за оптимално правилен транспорт на информация и по-дълъг живот на самото SSD устройство. Наличната E2E (End-to-End) отбрана на данни и RAID поддръжка допълват цялостната отбрана и консистентност на информацията.

Новият SSD GAMMIX S50 ще се предлага от производителя във разновидности с потенциал до 2 терабайта (TB) и с удължена 5-годишна гаранция. Устройството се чака скоро на българския пазар от сътрудниците на Adata.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР