Новият миноритарен собственик на Манчестър Юнайтед сър Джим Рактлиф още

...
Новият миноритарен собственик на Манчестър Юнайтед сър Джим Рактлиф още
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф: Няма да харчим луди пари, за да купим Мбапе

Новият миноритарен притежател на Манчестър Юнайтед сър Джим Рактлиф още един път акцентира, че при неговото ръководство клубът ще смени трансферната си тактика и няма да харчи купища пари за звездни имена, а по-скоро ще се опита да открива перспективни футболисти, които да се се трансфорат в световни звезди, играейки точно за „ алените дяволи “.

В този подтекст английският милиардер разяснява опцията Юнайтед да наддава за играчи като Джуд Белингам и Килиан Мбапе.

„ Белингам е страховит футболист, само че това не е нашият фокус. Решението не е да се харчат доста пари за няколко страхотни играчи. В клуба към този момент правеха това. Ако погледнете последните 10 години, ще видите, че похарчиха доста за няколко страхотни футболисти. Първото нещо, което би трябвало да създадем, е да съберем верните хора с точните качества, които да ръководят, да провеждат клуба и да създадат по този начин, че съставът да бъде освежен по верния метод. Това е жизненоважна част от ръководството на един футболен клуб.

Бих предпочел да открия идващия Мбапе, вместо да похарча цяло положение, с цел да си купя триумфи. Не е толкоз мъдро да купиш Мбапе. Всеки може да разбере това. По-голямото предизвикателство е да намериш идващия Мбапе, идващия Белингам, идващия Рой Кийн ", съобщи Ратклиф.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР