Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е решил

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е решил
Коментари Харесай

Тен Хаг започна промените: Магуайър ще се сбогува с капитанската лента в Ман Юнайтед

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е решил да даде на играчите правото да дефинират кой ще бъде капитан на тима през идващия сезон. Досега лентата бе носена от Хари Магуайър. Мнозина обаче подлагаха на критика това решение на някогашния ментор Оле Гунар Солскяер.

Твърди се, че част от футболистите също не считат, че е заслужено централният защитник, който също така бе в много неприятна форма през предишния сезон, да бъде водачът на тима. Появиха се спекулации, че още краткотрайният управител Ралф Рангник счита да отнеме лентата от Магуайър и да я даде на Кристиано Роналдо. Това обаче не се случи. За да бъде взето най-справедливото решение, Тен Хаг е оставил този въпрос в ръцете на футболистите.
 Тен Хаг води Кристиан Ериксен в Манчестър Юнайтед
Тен Хаг води Кристиан Ериксен в Манчестър Юнайтед

Датският халф може да дебаркира на " Олд Трафорд "

Гласуването ще се организира в края на месеца, когато тимът ще се събере въз основата в Карингтън, с цел да стартира подготовка за новия сезон. Източници, близки до клуба, настояват, че с най-големи шансове да завоюва вота е стражът Давид Де Хеа, който единствено преди няколко дни бе определен от съотборниците си и за Играч на сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР