Новият комплекс за социални, здравни и образователни услуги на Карин

...
Новият комплекс за социални, здравни и образователни услуги на Карин
Коментари Харесай

Новото лого на Карин дом във Варна – приемственост, история, успехи и много сбъднати мечти

Новият комплекс за обществени, здравни и просветителни услуги на Карин дом във Варна бе открит публично на 19 септември.

Освен нова постройка, съобразена напълно с активността ни, Карин дом трансформира и своята образна еднаквост. Сегашното лого на Карин дом е основано преди повече от 25 години и е спечелило екипа ни с концепцията си за дом, слънчево въодушевление и усмивки.

Ето какво споделят още от Карин дом:

Като организация, която не стопира да се развива, се стремим да развиваме и своята визия, модерно лъчение и докоснем повече хора с нашата работа и задача. Ние сме организация, която поддържа връзка интензивно и транспарантно. Обичаме да споделяме достиженията, опита и не стопираме да мечтаем. В концепцията си за новото лого на Карин дом тръгнахме от концепцията да запазим построената през годините еднаквост, само че и да развием визията си, съгласно новите цели, желания за развиване и настояща образна идея.

25 години история

За своята 25 годишна история, логото на Карин дом съумя да се наложи като различим и характерен знак на вярата в бъдещето на децата със специфични потребности у нас. Сегашното лого на Карин дом е основано преди повече от 25 години в Лондон и е спечелило екипа с концепцията си за дом, слънчево въодушевление и усмивки. Тази еднаквост държахме да съхраним и развием.

Карин дом е една от първите в България, която основава различен на институциите модел за услуги за деца със специфични потребности и техните фамилии. Основана е през 1996г. от дипломата Иван Станчов, който притегля и въодушевява донори и експерти, с цел да потвърди, че няма необучаеми деца.

Част от поставените пред нас цели за смяна в настройките в обществото ни към децата със специфични потребности са към този момент реализирани с помощта на дългогодишните старания на гражданските организации, родители, експерти, учители, институции, донори и доброволци.

Промени се развъждането на деца в институции, бариерите за включването на децата със специфични потребности в учебно заведение, изолацията на децата и техните фамилии и игнориране на техните проблеми от очите на обществото.

Нашето ново лого е израз на тази смяна. На разчупване на стандарта, догмата и изолацията на децата със специфични потребности и вярата, че можем да им подадем ръка, да им дадем крила за самостоятелен и благополучен живот. През цялата си история Крин дом е иноватор, основател и мотиватор, зает с детското развиване и бъдеще. Продължаваме напред с убеденост за нуждата от ранна поддръжка и религия в силата на фамилията, с което сме най-силен екип.

Много сме щастливи, че нашата идея беше припозната и създадена от дизайнерката Владислава Видинова (Влади Видал). В оферти от Влади редизайн ни впечатли слънцето с своята уникалност и концепцията за разчупване на модела и догмите по отношение на децата, посланието за полет и крилете, които им дава. Хареса ни нейното жизнерадостното лъчение, топлота. Допадна ни цялостната визия и обръщение. Влади, която е и създател на логото за нашата „ Монтесори къща “ е работила за огромни интернационалните компании, има няколко издадени детски книжки с илюстрации в България и чужбина.

Новият комплекс на Карин дом е израз на смяната, към която се стремим към този момент повече от четвърт век – смяна за децата, техните родители и експерти. Създадохме среда за ранно детско развиване, за продан на познания и споделено пространство за фамилии, доброволци и експерти. В новата постройка имаме опция да предложим повече и по-комплексни услуги за деца и фамилии, които да подкрепят тяхното всекидневие и приобщаването в детски градини и учебни заведения.

На едно място, под един покрив предлагаме комплекс от услуги за ранна поддръжка и терапия, многообразие от способи за стимулиране на детското развиване от 0 до 7 година Вярваме, че Карин дом би трябвало да продължи да излъчва самочувствие и убеденост, религия в бъдещето на всички деца и слънчево въодушевление. Ние одобряваме всяко дете и всеки човек с фокус на неговите благоприятни условия и капацитет.

Нашата смяна е израстване, развиване и дейна връзка с децата и техните фамилии, родители, търсещи поддръжка и познания, с сътрудници, сътрудници, донори и доброволци. Провеждаме регулярни акции за покровителство и работим за смяна на политики на национално и интернационално равнище. Стремим се към смяна в публичните настройки към децата и хората със специфични потребности и техният пълностоен живот.

Нашето лого отразява вярата ни в фамилията и опциите за развиване на всички деца.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР