Новият Hyundai Tucson демонстрира по-динамичен външен вид, носещ в себе

...
Новият Hyundai Tucson демонстрира по-динамичен външен вид, носещ в себе
Коментари Харесай

Новият Hyundai Tucson – по-изискан и внушителен дизайн за корейския бестселър. 


Новият Hyundai Tucson показва по-динамичен външен тип, носещ в себе си прогресивната визия на компанията за бъдещата подвижност.

Премиерата на Tucson за европейския пазар е планувана за началото на 2024 година С този важен миг, Tucson отваря нова глава от своето европейско пътешестване, като носи със себе си основно заричане за непрекъснато съвършенство, нововъведения и задоволство на клиентите.

Новият Tucson наследява същността на дизайнерската философия Parametric Dynamics на сегашния модел, като в същото време се развива с по-изтънчена и внушителна хармония. Предната част включва самоуверено взаимоотношение на тънки, ъглови линии в решетката на радиатора, допълнени от скрити дневни светлини „ Parametric Jewel “ (DRL).

Бронята и защитните плоскости се простират от едната страна до другата, създавайки динамична и образно по-широка стойка. Преработените алуминиеви джанти в допълнение акцентират динамичността на автомобила и усъвършенстват общите му пропорции. Отзад защитните плоскости са интегрирани в лайстната на бронята и са увеличени хоризонтално, засилвайки усещането за по-широко междуосие. Елегантната, твърда форма на задния край предава чувство за непоклатимост и баланс.

Интериорът на новия Tucson се концентрира върху простора и практичността, реализирани посредством изчистен водоравен дизайн, който основава чувство за пространство и неприкритост. Безпроблемната интеграция на модерни технологии обезпечава хармонично комбиниране на функционалност и хармония, създавайки безупречно преживяване.

Преди две десетилетия моделът навлезе в нововъзникващия SUV сегмент и от този момент се трансформира в световен бестселър, а неговата непоклатима известност измежду европейските клиенти е безпогрешна. Според световната компания за изследване на автомобилния пазар JATO Dynamics, Tucson е най-продаваният автомобил в сегмента на компактните SUV коли в Европа през 2022 година Със своя изтънчен дизайн, усъвършенствана технология и потвърден триумф, новият Hyundai Tucson е подготвен да продължи това завещание на световен водач в SUV сегмента.

Въплъщавайки присъщата дизайнерска философия на Hyundai Sensuous Sportiness, Tucson стои като образен шедьовър, който се гордее с SUV сексапил и напредничав външен тип, съчетавайки съвършено актуалните усети.

Без значение дали се подготвяте за дълготрайно пътешестване или се наслаждавате на картинно шофиране отвън града, фамилното странствуване изисква автомобил, който да се вписва в ритъма на всекидневието. В устрема си към съвършенство, Hyundai Tucson се явява като благонадежден сателит, основан с ясната цел и точно направен с клиента в центъра на вниманието. Tucson съставлява пример за потребителска ориентираност, проявяваща се посредством новаторски дизайн, извънредно улеснение и ангажираност към сигурността, адресирайки потребностите с точност и предоставяйки неповторимо преживяване по време на пътешестване.

Новият Tucson е първият редизайн на модела от 2020 година и се чака да влезе в произвеждане първата половина на 2024 година
В България моделът се предлага от формалния дилър на Hyundai - Индустриал Комерс Ко ЕАД.

*Източник: www.hyundai.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР