Новият хедж фонд на Bobby Jain не достига първоначалната си

...
Новият хедж фонд на Bobby Jain не достига първоначалната си
Коментари Харесай

Стартирането на хедж фонда на Bobby Jain не достига целта от $8 млрд. до $10 млрд.

Новият хедж фонд на Bobby Jain не доближава първичната си цел за набиране на средства от $8 милиарда до $10 милиарда, осуетявайки упоритостта му за най-големия дебют в промишлеността.

Ветеранът от Credit Suisse и някогашен съглавен капиталов шеф на Millennium Management сподели на евентуални клиенти, че в този момент се стреми да започва Jain Global през юли с активи от 5 до 6 милиарда $, съгласно вложителите.

По-малката цел идва, когато представянето на по този начин наречените хедж фондове с доста мениджъри се забавя и стартират да се появяват пукнатини в модела, въведен от Millennium на Izzy Englander и Citadel на Ken Griffin.

“ Боби остави упованията да бъдат сложени на прекомерно високо равнище “, сподели един огромен вложител. „ Сега той би трябвало да го върне назад. “

Управлението на платформа с голям брой мениджъри е демонски комплицирано жонглиране, което изисква водещи на пазара ИТ системи, комплицирано ръководство на риска и разпределение на капитал сред десетки портфейлни мениджъри търгуван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР