Новият генерален директор на БНТ Емил Кошлуков продължава с кадровите

...
Новият генерален директор на БНТ Емил Кошлуков продължава с кадровите
Коментари Харесай

Кошлуков е закрил отдел Връзки с обществеността в БНТ

Новият общоприет шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков продължава с кадровите промени в Българска национална телевизия.

Сега той е закрил отдел " Възки с обществеността " в Българска национална телевизия, в който работеха трима чиновници. Стаите им са били запечатани през днешния ден. Отделът е част от дирекция " Маркетинг и връзки ".

Емил Кошлуков възнамерявал да разпореди тяхната активност на външна компания, оповестява " Сега " позовавйки се на неофициална информация.

Началник на отдел " Връзки с обществеността " беше Силвия Симова. Тя е сестра на някогашния престъпен кореспондент на малкия екран Явор Симов. Той беше съперник на Кошлуков в неотдавна завършилия конкурс за началник на " Сан Стефано " 29. Симов също е щатен чиновник на Българска национална телевизия и управлява отдел " Обществени поръчки ".

Една от първите лични рокади, които Кошлуков предприе, откакто бе назначен за изпълнителен шеф на публичната телевизия, бе да в профил шефа на дирекция " Информация " Уляна Пръмова. Тя бе уволнена във вторник, ден след завръщането си от отпуск. На нейно място е назначена Мариела Драголова, която до момента бе изпълнителен продуцент на предаването " Още от деня ", на което до неотдавна самият Кошлуков беше водещ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР