Новият флагман OnePlus 6 най-накрая стана официален късно снощи след

...
Новият флагман OnePlus 6 най-накрая стана официален късно снощи след
Коментари Харесай

Чисто новият OnePlus 6 минава на тест с огъване и издраскване

Новият флагман OnePlus 6 най-сетне стана формален късно нощес след доста седмици на клюки и догадки. Докато към този момент знаем неговите спецификации и видяхме по какъв начин наподобява, към момента остава един въпрос.Ще оцелее ли в този момент флагманът пред общоприетото тестване за устойчивост, сложено от Зак от YouTube канала JerryRigEverything ? Е, тук е отговорът идва във видео форма.
Ако сърце не ви дава да го гледате, ето това е резюмето. Телефонът е затрупан с Gorilla Glass както начело, по този начин и откъм гърба. Екранът се надрасква на равнище 6 по скалата на Мос, което е тъкмо както се очакваше. По-дълбок разрез се появява на равнище 7.

Стъклото на камерата не може да бъде надраскано с острие, а същото се отнася за датчика за пръстови отпечатъци под него. Екранът устоя пламък за към 20 секунди, след което изложените на него пиксели умират вечно. Това е обикновено, когато става дума за AMOLEDs.

И най-после, значимия за всички тест с прегъване. OnePlus 6 оцелява без проблеми. Въпреки много изненадващата мощ на прегъване, имаме нулеви пукнатини или извивки по корпуса и стъклото. Рамката остава непокътната и стъклото е непоклатимо.

А това постоянно е добре, когато купувате безценен модел.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР