Новият филм на Том Ханкс – все още неозаглавената биографична

...
Новият филм на Том Ханкс – все още неозаглавената биографична
Коментари Харесай

Смърт спря новия филм на Том Ханкс

Новият филм на Том Ханкс – към момента неозаглавената биографична лента за телевизионния водещ Фред Роджърс, беше спрян поради следствие на гибелта на член от екипа на плана.

61-годишният специалист по звука Джеймс Емсуилър е умрял по време на фотосите, когато в къса пауза се качил на покрива на постройката, където се върти камерата в Пенсилвания, с цел да изпуши цигара и паднал, написа вестник „ Питсбърг Трибюн ", цитира "Монитор ".

Американската организация по сигурност на труда към този момент е почнала следствие за изясняване на аргументите за случая и търси дали има следи от принуждение. Според осведомени, следователите ще работят най-малко 6 месеца. Основната версия за момента обаче е сърдечен удар.

Продуцентите на кино лентата – „ Сони Пикчърс “ оповестиха, че също ще проверяват случая и изрекоха съболезнования на околните на умрелия.

Във кино лентата, който трябваше да направи своята премиера на огромен екран на 18 октомври 2019-та, Том Ханкс играе известния ефирен водещ Фред Роджърс, който през 60-те и 70-те години става изключително известен с детското си просветително предаване „ Кварталът на господин Роджърс “ по PBS. Сюжетът се базира на историите от същинското другарство сред Фред и Том Джунод – безсрамен публицист, изпратен да го интервюира. Фред Роджърс умира през 2003-та на 74-годишна възраст.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР