Новият филм на Куентин Тарантино Имало едно време в Холивуд

...
Новият филм на Куентин Тарантино Имало едно време в Холивуд
Коментари Харесай

Обяснението в любов към Холивуд на Тарантино хвана последния влак за Кан

Новият филм на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд " влезе в последния миг в спортната стратегия на кинофестивала в Кан, който ще се организира от 14 до 25 май, заяви " Ройтерс ".

Лентата с присъединяване на Леонардо ди Каприо и Брад Пит се очакваше да бъде един от главните акценти в пограмата на фестивала, само че когато през месец април излезе главната стратегия, филмът още не беше приключен.

" Куентин Тарантино е работил по монтажа на кино лентата непрекъснато в последните 4 месеца - той е същинско, лоялно и тъкмо дете на Кан ", сподели артистичният шеф на фестивала Тиери Фремо. По негови думи лентата е " любовно пояснение към Холивуд на неговото детство, рокендрол турнетата от 1969 година и ода към киното ".

" Имало едно време в Холивуд " се появява 25 години, откакто Тарантино сграбчи Златната палма на фестивала за " Криминале ". През 2009 година неговият филм, отдаден на Втората международна война, " Гадни копилета " беше показан за пръв път точно на Кан.


72-рото издание на фестивала ще бъде намерено с новата лента на Джим Джармуш " Мъртвите не умират ". Сред 19-те кино лентата, които ще се състезават в формалната стратегия са новите филми на Педро Алмодовар, Ксавие Долан, братята Дарден, Терънс Малик, Кен Лоуч, Корнелиу Порумбой, Марко Берлоко.

Тази година ръководител на журито ще бъде режисьорът на " Бърдмен " и " Завръщането " Алехандро Гонсалес Иняриту.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР