Новият епизод на Hell’s Kitchen 6 поднесе много обрати и

...
Новият епизод на Hell’s Kitchen 6 поднесе много обрати и
Коментари Харесай

Женска сила: Пореден изгонен от мъжкия отбор в Hell`s Kitchen

Новият епизод на Hell’s Kitchen 6 сервира доста обрати и втори изпъден участник единствено за една седмица. Това е програмистът Пламен Сакалийски , който се раздели с фантазията да завоюва премията от 100 000 лв..

Вечерната резервация се трансформира в същинско крушение и докара до елиминация в мъжкия тим . Готвачите от двата тима продължиха да вършат неточност след неточност, само че най-лошо се показаха Светла от алените и Пламен от сините. Разочарованието за началник Ангелов стана още по-голямо откакто се наложи ВИП гостите на мъжете - астрофизикът Никола Каравасилев и неговите възпитаници, сами да подготвят и сервират вечерята си.

Нека си напомним кои са участниците в сезон 6 на Hell's Kitchen и най-важното, което би трябвало да знаем за тях:
 Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen
В първото тестване сините и алените трябваше да подготвят тристепенно меню за спасителите от дирекция “Аварийна помощ и предварителна защита ”, които нямаха самообладание да опитат техните специалитети. С напредването на играта мъжете набраха удобна преднина и всичко изглеждаше решено в тяхна изгода, само че няколко сбъркани бургера обърнаха играта и дамите съумяха да побеждават единствено секунди преди колоритният Чоткин да успее да издаде последната паница за своя тим.
 
Победата на “Червените дяволи ”, както сами се назовават, се оказа даже още по-сладка, тъй като означаваше, че ще получат опция да отидат на посетители на един от своите. Честта получи кметицата на село Върбешница Магдалена, която сграбчи вниманието на феновете откакто готви с бална рокля за началник Ангелов по време на първото тестване в Hell’s Kitchen.

 Hells Kitchen NOVA / Красена Ангелова

В идващия епизод на най-горещото кулинарно риалити в българския ефир участниците от звездния тим ще се насочат на пътешестване с машината на времето като подготвят някои от най-любимите си детски закуски. Какво са хапвали Гатьо и Кобилкина като дребни? И кой ще завоюва имунитет?

Вижте най-любопитната информация за участниците от звездния тим в сезон 6 на Hell's Kitchen:
 Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen
Не пропускайте новите епизоди на Hell’s Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР