Новият драматичен тв канал Epic Drama навърши една година. Преди

...
Новият драматичен тв канал Epic Drama навърши една година. Преди
Коментари Харесай

Новият драматичен канал Epic Drama навърши 1 година

Новият трагичен тв канал Epic Drama навърши една година.

Преди година, на 14 декември 2017, телевизионният дом на епичната драма започва за пръв път. Най-новият член на фамилията на Viasat History и TV1000 събра над 600 часа впечатляващи трагични сериали от целия свят в HD качество и многообразие от поджанрове.

В момента Epic Drama на Viasat World към този момент доближава до 10 млн. фенове в 16 страни в света.

Как да гледате Epic Drama в България? Изцяло преведен на български, без рекламни блокове и без спомагателна месечна такса за фена, Epic Drama е наличен във VIVACOM TV, както и в мрежата на А1 България, ТЕЛЕКАБЕЛ, ТВ Сат Ком, Силистра ТВ, NetWorx и NET1.

Само за първата си година в България Epic Drama излъчи топ продукции, измежду които " Чумата ", " Блудници " и паметният Babylon Berlin.

Скандалният “БЛУДНИЦИ ” с Лив Тайлър в звездния актьорски състав във втори сезон - от 1 октомври тази година.

Испанският трилър шлагер „ ЧУМАТА “ (La Peste) потегли извънредно по Epic Drama през март, единствено два месеца откакто надмина по резултати даже премиерата на 7-ми сезон на Game of Thrones в родната Испания. През 2019 година чакаме втори сезон.
През септември дебютира първата огромна фентъзи поредност по Epic Drama от тази есен –„ Беоулф: Завръщане вкъщи “ с кино величия като Джоан Уоли и Уилям Хърт.

Октомври бе премиерният месец на паметният Babylon Berlin.

От 26 ноември всеки понеделник в 22:00 ефирът на Epic Drama е високомерен от „ Подводницата “ (Das Boot) - ТВ събитието на годината.

Създателите на канала се заричат, че най-хубавото следва.

На 6 януари дебютира трагичният минисериал „ Госпожа Уилсън “ с Рут Уилсън (The Affair) и Йън Глен (Game of Thrones), а на 13 януари – сагата в три сезона „ Джеймстаун “ за заселването на Новия свят.

Не пропускайте първата ТВ акомодация на британска телевизия на паметния “Война на световете ” при идната му Epic Drama премиера през февруари 2019 година

Първите епизода на някои от сериалите по канала могат да се гледат на: www.epicdrama.bg/watch-now.

Това не е стрийминг платформа за гледане на видео по поръчка, като Netflix, защото Epic Drama не е заплатен канал, той няма месечен абонамент за гледане. Това е онлайн място, на което можете да вкусите от наличието на Epic Drama, още веднъж свободно.

Epic Drama е наличен към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 129 канал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР