Новият директор на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши

...
Новият директор на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши
Коментари Харесай

СДВР няма сигнали за полицейски чадъри

Новият шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Любомир Николов допуска, че Петьо Петров-Еврото към този момент е отвън България. В изявление за БиТиВи, старши комисар Николов даде да се разбере, че Столична дирекция на вътрешните работи ще бъдат безкомпромисни по отношение на всеки един чиновник, нарушил закона и служебните си отговорности.

Столична дирекция на вътрешните работи няма сигнали за полицейски чадъри към сегашния миг и някакво застъпничество на служители на реда над нарушители. Редуцирани и са и охраняваните лица, като все още се охраняват трима индивида, измежду които и някогашната жена на Петьо Еврото – Любена Павлова.

Столична дирекция на вътрешните работи към този момент преглежда охранителните камери и глоби за нарушавания.

Столична дирекция на вътрешните работи са разкрили и разнообразни типове опиати в кутии от сок в Софийския затвор. Столичната полиция е открила и незаконни мигранти в транспортни средства, ръководени от непознати жители. Районът на столицата играе ролята на „ Гара разпределителна “ за мигрантите, уточни старши комисар Николов.

Относно митинга на служителите на реда, че желаят 10% нарастване на заплатите си, старши комисар Николов съобщи, че поддържа митинга на служителите на реда с мотив, че настояванията им са изцяло действителни, с цел да могат да компенсират ежедневните си разноски.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР