Новият атакуващ халф на Ботев Пловдив Маркиньос разкри, че силните

...
Новият атакуващ халф на Ботев Пловдив Маркиньос разкри, че силните
Коментари Харесай

Маркиньос иска Ботев Пловдив да се върне на върха

Новият атакуващ халф на Ботев Пловдив Маркиньос разкри, че мощните му черти са неговата скорост, дрибъл и физическа мощ. Той показа, че е пристигнал тук, с цел да помогне на състава да се върне на върха и да печели титли.

„ Моите мощни страни са в това, че разгадавам на скоростта и силата си. Обичам да дриблирам и да давам точни подавания на съотборниците си ", стартира полузащитникът.

„ Първите стъпки в професионалния футбол направих в Атлетико Минейро. Там израснах като футболист. Мачът, който в никакъв случай няма да не помни е този, в който вкарах първия си гол за Алетико. На стадиона имаше 50 000 души, както и цялото ми семейство. Дойдох в България, с цел да покажа най-хубавото от себе си. В момента съм фокусиран върху това да оказа помощ на Ботев да се върне на върха и да реализираме задачите си през този сезон. Дойдох тук, с цел да оказа помощ на тима да печели мачове и титли “, показа той пред клубния канал в Youtube.


function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР