Новият албумът на Джей Зи, в който рапърът пее за

...
Новият албумът на Джей Зи, в който рапърът пее за
Коментари Харесай

Джей Зи направи платинен албум, но не държи да влиза в класацията "Билборд"

Новият албумът на Джей Зи, в който рапърът пее за изневярата на брачната половинка си Бионсе и раждането на техните близнаци, към този момент е платинен, само че не може да се откри на никое място в класацията " Билборд Топ 200 ".

Едва шест дни след излизането си на 30 юни " 4.44 " бе разгласен за платинен от Звукозаписната асоциация на Съединени американски щати, което значи, че над 1 млн. консуматори към този момент са го свалили. Той бе посрещнат добре и от рецензията. Но албумът може да се слуша само в личната стрийминг платформа на рапъра Tidal, която пък не е съобщил статистиките си на " Билборд ".

Класация, която от години служи като индикация за триумф, разчита точно на тези числа, показали са притежателите й пред " Ройтерс ". Джей Зи към този момент не е коментирал своя избор.

Това не е първият сходен случай - Life of Pablo на Кание Уест, който също излезе първо в Tidal, стигна до " Билборд " едвам през април - и дебютира непосредствено под номер 1.

В различен ход, който променя обичайното действие на промишлеността, британската ранглиста " Топ 40 " реши, че всеки реализатор може да има единствено до 3 песни в нея - принцип, който цели да разпространява нова музика за сметка на огромните колоси. Това стана причина Ед Шийрън, най-продаваният актьор на Острова, да загуби 5 от 8 песни в нея.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Музика (899)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР