Новият албум на една от най-успешните съвременни изпълнителки - Тейлър

...
Новият албум на една от най-успешните съвременни изпълнителки - Тейлър
Коментари Харесай

Новият албум на Тейлър Суифт е счупил рекорда за най-запазван предварително албум в Spotify

Новият албум на една от най-успешните модерни изпълнителки - Тейлър Суифт, към този момент публично е реалност. Една по една 16-те песни от „ The Tortured Poets Department “ започнаха да „ изтичат “ в платформите още от сряда. Въпреки, че доста хора взеха решение да чуят песните, правилните почитатели на Тейлър Суифт, които се назовават Swifties, счетоха за нужно да изчакат формалната дата на излизане - 19 април.

„ Тя и екипът ѝ са възнамерявали и работили толкоз усърдно за издаването на този албум, уважавайте го и не го съсипвайте “, написа консуматор в обществената мрежа Х

“The Tortured Poets Department “ беше разгласен изненадващо от самата певица по време на премиите Грами, само че дълго време нямаше публична дата за издаването му. В албума Тейлър Суифт си е сътрудничила с актьори като Post Malone и Florence+The Machine. Някои песни в плана имат и по няколко версии.

В профила си в Instagram Тейлър Суифт показа:

" Това е антология на нови произведения, които отразяват събития, отзиви и настроения от един краткотраен и фаталистичен миг във времето - по едно и също време ефектен и печален. Този интервал от живота на създателя към този момент е завършил, главата е затворена и закована с дъски. Няма защо да се отмъщава, няма сметки за споразумяване, откакто раните са заздравели. А след по-задълбочен размисъл огромна част от тях се оказаха самонанесени. Този публицист е твърдо уверен, че сълзите ни се трансформират в светини под формата на мастило върху страницата. След като сме изговорили най-тъжната си история, можем да се освободим от нея. И тогава единственото, което остава след нас, е измъчената лирика. “

В своята критика на албума на поп звездата, BBC написа, че доста постоянно Тейлър разрязва като със скалпел персоналния си живот, а от там произлизат едни от най-големите модерни шлагери, с най-запомнящи се текстове, в кънтри-поп жанра. Британската медия написа още, че през последните 5 години е явно, че певицата е в сантиментален интервал. В продължение на 6 години тя бе по отношение на артиста Джо Алуин, поради който звездата се реалокира в Лондон. Двамата оповестиха раздялата си преди година, на старта на историческото турне Eras.

“The Tortured Poets Department ” e 11-ият студиен албум в кариерата на кънтри-поп изпълнителката. Предишният ѝпроект „ Midnights “ също изтече в мрежата, само че това не повлия на продажбите – единствено в Съединени американски щати през първата му седмица бяха продадени близо 2 милиона копия. Платформата Spotify разгласи преди ден, че „ The Tortured Poets Department “ към този момент е счупил върха за най-запазван авансово албум в историята на платформата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР