Новият албум на 30 счупи рекорд на ABBA за най-купувана

...
Новият албум на 30 счупи рекорд на ABBA за най-купувана
Коментари Харесай

Новият албум на Адел счупи рекорд на ABBA

Новият албум на " 30 " счупи връх на ABBA за най-купувана продукция при дебюта си на пазара във Англия. Британската изпълнителка пусна четвъртата в кариерата си тава на 19 ноември и от нея към този момент са продадени 219 хиляди копия.

Така усъвършенства достижението на завърналата се на музикалната сцена след четири десетилетия именита шведска група. От нейния " Voyage ", който излезе на пазара при започване на месеца, са продадени 204 хиляди бройки.
свързани новини3307на 24.11.2021
Официалната компания, която следи продажбите и сформира музикалните ранглисти във Англия, употребява термина " покупка " за творби, добити на физически притежател, за платени изтегляния или слушане посредством стрийминг услуги. Всеки 100 възпроизвеждания на ария се считат за едно закупуване на сингъла, а всеки хиляда - за придобиване на албум.

Продукцията " 30 ", която пусна след шестгодишна пауза, е на път да оглави английските музикални ранглисти. Това ще е четвъртият албум на изпълнителката, достигнал челните места в чартовете, написа " Монитор ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР