Новите учебници за трети, седми и девети клас от днес

...
Новите учебници за трети, седми и девети клас от днес
Коментари Харесай

Внасят за одобрение в МОН проектите за новите учебници

Новите учебници за трети, седми и девети клас от през днешния ден стартират да се внасят за утвърждение в Министерството на образованието и науката. Очаква се до 23 март планове да показват над 10 издателства, оповестяват от издателство " Просвета ".

Най-много заглавия по всички предмети внася издателска група " Просвета ". Нейните нови учебници за първи, втори, пети, шести и осми клас за пръв път влязоха в учебно заведение през предходната есен. Те към този момент имат и интернационално самопризнание - поредицата " Голямото премеждие " с логото на " Просвета плюс ", бе отличена с премията за най-хубав комплект учебници в Европа на Международния панаир на книгата във Франкфурт. На същото ниво е и " Чуден свят " - другата поредност учебници за първи-четвърти клас на издателството.

Всички печатни учебници на " Просвета " имат и електронен вид, който съдържа стотици атрактивни 3D анимации, видеоклипове, интерактивни извършения, проби, задания и просветителни игри. Електронните учебници са скъп асистент на учителя - пестят време и приковават вниманието на учениците, оказват помощ им елементарно да схванат комплицираните неща. Това е най-важното, към което са се стремили всички авторски колективи на издателската група - да предадат изискваните от новите стратегии познания по елементарен за асимилиране метод, на наличен и понятен език, показват от " Просвета ".

" След като комисиите на МОН отсеят кои учебници дават отговор на условията, идва ред на учителите да ги оценят и да ги изберат. От " Просвета " можем да подсигуряваме две неща - потвърденото през десетилетията качество на нашите учебници и това, че за началото на новата образователна година те ще бъдат по чиновете на българските деца ", е коментирала основният редактор на издателството Кина Андреева.Проектите на новите учебници за трети, седми и девети клас се внасят за утвърждение в МОН
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР