Новите ставки – които влизат в сила от 1 януари

...
Новите ставки – които влизат в сила от 1 януари
Коментари Харесай

Ofgem разкрива повишаване на тавана на цените, тъй като милиони плащат повече за сметки за енергия

Новите ставки – които влизат в действие от 1 януари – ще провокират смут измежду милионите хора в Обединеното кралство, борещи се с разноските за живот. < /p>

За приблизително домакинство, което заплаща посредством пряк дебит, единичната ставка ще се увеличи от 27,35p на 28,62p за kWh за електрическа енергия и от 6,89p на 7,42p за kWh за газ. Средната дневна непрекъсната такса ще остане на 53 пенса дневно за електричество и 30 пенса дневно за газ.

Citizens Advice предизвести, че към този момент оказва помощ за записване на цифри с енергийни задължения и вижда повече хора от всеки път, които не могат си разрешат да добавят брояча си за предплащане.

„ Покачването на цените през най-студената част от годината ще направи живота по-труден за милиони хора, които към този момент се борят да заплащат сметките си “, сподели Джилиан Купър, шеф енергетика в Граждански съвет.

„ Вчера държавното управление пропусна опцията да разгласи спомагателна поддръжка за семействата, които обезверено се нуждаят от нея тази зима. Липсата на деяние значи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР