Новите собственици на Нова тв продължават да се разделят с

...
Новите собственици на Нова тв продължават да се разделят с
Коментари Харесай

Нова тв продължава да се чисти от кадрите на Домусчиеви

Новите притежатели на Нова тв не престават да се разделят с управителни фрагменти в медията, които бяха назначени от предходните притежатели - братята Кирил и Георги Домусчиеви. Миляна Велева към този момент не е шеф " Новини и настоящи излъчвания " в малкия екран. Постът заема Илия Дафов, който е дълготраен кадър на Нова тв.

Това е следващата рокада в малкия екран, откакто по-рано този месец и на вестниците на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Така " Юнайтед Груп ", която към този момент има " Българската телекомуникационна компания " и комерсиалната ѝ марка " Виваком ", завърши договорката с " Адванс Медия Груп " на братята Кирил и Георги Домусчиеви за медийната група. За тази с " Интръст " на Пеевски още не е оповестено дали е финализирана.

Велева беше първият човек, който през. Това стана към месец, откакто братя Домусчиеви купиха Нова тв.

Преди да иде в Нова тв Миляна Велева е работила на много места, само че най-високите ѝ управителни позиции бяха в ТВ7, до момента в който малкия екран е ръководена от Николай Бареков и спонсорирана от Цветан Василев. След това е заемала същата позиция - шеф на новините, в " Канал 3 ", която следваше компактно политиката на медийната група на Делян Пеевски и се държеше искрено като медия за държавна агитация.

Решението на Нова тв да се раздели с Миляна Велева не е изненада. Откакто стартира продажбата на малкия екран, импровизирано се говореше, че фрагменти, назначени по времето на Домусчиеви, ще се разделят с постовете си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР