Новите мерки срещу коронавируса по-скоро се приемат добре и може

...
Новите мерки срещу коронавируса по-скоро се приемат добре и може
Коментари Харесай

Всеки четвърти познава откачил от мерките

Новите ограничения против ковид по-скоро се одобряват добре и може би ще подействат за понижаване на страховете.

Обществото обаче продължава да наподобява комплицирано. Не е дребна известността и на различните прочити на обстановката, съгласно телефонен сондаж на " Галъп интернешънъл " с 800 изявленията, извършен в интервала 27-29 ноември.

56% поддържат новите ограничения, 42% - не, а има и малко колебаещи се. Неяснотата за вероятността води и до съществени дялове на свидетелства за психологични проблеми и контузии.

65% от запитаните се съгласяват, че рецесията с Ковид на процедура е объркала живота им. 34% не считат по този начин, а има и малко, които се затрудняват да дефинират.

Но, забележете! 21% от запитаните пък споделят, че имат познати или близки, които вследствие на рецесията с ковид имат душевен проблеми. Тези дялове не са дребни и свидетелстват ясно какви вреди може да нанесе нагнетяването на спомагателна суматоха в такива моменти, показват анализаторите.

През лятото, да вземем за пример, болшинство от над 60% беше срещу втвърдяването на ограниченията, макар възходящите и тогава случаи. Към началото на ноември обаче мненията „ за “ и „ срещу “ сгъстяване на ограниченията към този момент бяха поделени равно.

Надеждата на 25% е, че рецесията ще отшуми до пролетта, 16% избират " до лятото ", 3% позволяват завършекът да e през есента, а 9% - в края на 2021 година Останалите признават, че не могат да дефинират.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР