Новите фолиа, които не поглъщат светлина, могат да се използват

...
Новите фолиа, които не поглъщат светлина, могат да се използват
Коментари Харесай

Вдъхновени от пеперудите: Алтернатива на климатиците се появи в Китай

Новите фолиа, които не гълтам светлина, могат да се употребяват върху екстериора на здания, транспортни средства и съоръжение, с цел да се понижи силата, нужна за изстудяване. Те имат друг цвят и заради това могат да отразяват несъмнено количество светлина. В момента филмите се вършат от тънки пластове сребро, които са свързани дружно, само че в бъдеще се възнамерява да се сътвори опция от алуминий, което ще понижи индустриалните разноски.

„ Нашият дизайн, въодушевен от крилете на пеперуда, заобикаля резултата на загряване, който нормално изпитват цветните обекти, когато гълтам светлина в парещ ден. Новите филми могат да се употребяват върху екстериора на здания, транспортни средства и съоръжение, с цел да се понижи силата, нужна за изстудяване “, споделят изобретателите.

За да тестват новата технология, откривателите сътвориха сини, жълти и безцветни филми, сложени навън в университета в Шенжен върху повърхности като покриви, коли, тъкани и мобилни телефони от 9 сутринта до 16 часа през зимата и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР